Over ons

Gediplomeerd

Ik heb de opleiding Dierverzorging/Veehouderij gedaan bij MAS Clusius College in Alkmaar. Na mijn slagen in 1999, ben ik voor een jaar in Nieuw-Zeeland geweest voor werk en ervaring. Weer terug in Nederland heb ik besloten mijn toekomstdroom werkelijkheid te maken en ben ik mij gaan specialiseren in vachtverzorging van (voornamelijk) honden. De erkende opleiding hiervoor heb ik bij Cursuscentrum dierverzorging te Barneveld gedaan. Uiteraard heb ik deze succesvol afgerond.

Ik ben Astrid Moolhuizen, gediplomeerde trimster en eigenaar van Trimsalon 'La Villa Basta'. Samen met mijn 2 honden Milo (kruising Border Collie) en Pip (Dwerg Poedel) gaan wij met plezier naar de salon om daar de honden te voorzien van een mooi, vakkundig getrimde en gezonde vacht. Bij ons staat echt de hond centraal.

 

''Wij hebben aandacht voor uw hond en zijn vacht.'' 

Opening 'La Villa Basta'

In 2007 ben ik met mijn eigen Trimsalon gestart naast 'Hond en Kat aan de Zaan' op de Westzijde. Dit kwam vrij onverwachts op mijn pad en ik besloot er alles aan te doen dit mogelijk te maken. De ruimte die ik tot mijn beschikking kreeg, was een oude kleine schuur. Na flink zwoegen en met hulp van vrienden en familie is de verbouwing gelukt. In januari 2008 opende ik vol trots de deuren van mijn Trimsalon… 'La Villa Basta'. Deze naam is tot stand gekomen van samenstelling mijn naam en de naam van mijn eerste hond Bailey. De schuur was mijn Villa en deze samen maakte dat 'La Villa Basta'.

 

Verhuisd

In 2014 werd duidelijk dat het helaas niet meer mogelijk was om in mijn 'Villa' te blijven. Jammer, maar het bood ook kansen om mijn hondernemerschap meer ruimte te geven. Sinds 1 januari 2015 is 'La Villa Basta' gevestigd aan de Ds. Baxstraat 9 in Zaandam. En opnieuw vol trots, kon ik in januari 2015 hier mijn kwispelende klanten verwelkomen.

 

''Bij ons staat de hond centraal''

La Villa Basta (oude locatie)
La Villa Basta (oude locatie)
press to zoom
Nieuwe locatie
Nieuwe locatie
press to zoom
press to zoom
press to zoom
1/1