Een frisse start

De vakanties zijn weer voorbij en dat voelt toch altijd weer als een nieuwe start. Maar niets is minder waar. 'La Villa Basta' was deze zomer drukker dan ooit. Zowel voor als achter de schermen. Er gaat namelijk nogal wat veranderen bij La Vlla Basta. Hier even een korte update.

Het leukste nieuws is toch wel dat 'La Villa Basta' er twee nieuwe bewoners bij heeft. Pip! Een dwergpoedel en Paulien, zij loopt vanaf augustus stage bij mij. Ze pakt het werk goed op, is serieus, spontaan en erg gezellig! Over Pip vertel ik in een volgend blog wat meer.

Nieuwe website

Ik zit pas sinds januari op de nieuwe locatie, en dat gaat heel erg goed. Het is fijn dat mijn vertrouwde klanten mij weer weten te vinden en fantastisch dat ook nieuwe klanten de weg naar de Villa weten te vinden. Vanaf december gaat mijn nieuwe website live, zodat nog meer mensen mij kunnen vinden. Er gaat een hele nieuwe wereld voor mij open, nooit geweten dat er zoveel mogelijk was met het internet. Het is leuk, spannend, maar ook ietwat onwennig… Gelukkig krijg ik goede hulp en advies en hopelijk kunnen jullie ook gauw van de nieuwe website genieten en de mogelijkheden hiervan ontdekken.

Shoppen bij La Villa Basta

Erg leuk is ook dat er in de salon nu ook de ruimte is om nu mogelijk is om producten te verkopen. Dit is iets wat voor mij een behandeling compleet maakt. Ik kan u nu naast advies ook de juiste kam, borstel of shampoo aanbevelen. Hierdoor loopt uw hondje er op zijn best bij.

Zoals u kunt lezen, we zijn druk bezig om alles goed, mooi en netjes voor elkaar te krijgen. Nog heel eventjes geduld hebben en dan is echt alles klaar. Misschien dat we dan zelfs even een klein feestje geven...

#Hondentrimmen #trimsalon

Laatste posts